Vrije Vogel Festival AJTC

30/06/2018

Welkom op het Vrije Vogel Festival! De tweede editie van het eerste openluchtkindertheaterfestival in Amsterdam komt eraan.

De zomervakantie betekent: vrij, buiten, plezier, dingen ontdekken, verhalen en belevenissen verzamelen om aan leeftijdgenoten te vertellen. Lang niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend en makkelijk. Daarom is er 2 weken lang ‘Het Vrije Vogel Festival’, dé plek waar jong en oud samen komt om te kijken, spelen en ervaren. Met mogelijkheden en uitdagingen voor alle kinderen (en ouders).

Het Amsterdams JeugdTheater Collectief creëert een veilige omgeving, niet zomaar losse voorstellingen, maar een betrokken en bevlogen groep theatermakers, die niks leuker vindt dan bezoekers naar huis laten gaan met een mooie herinnering. Met een hoofd vol voorstellingen, workshops, naswingend van een optocht. Een festival waar je je vrij voelt als een vogel (maar ondertussen geprikkeld wordt in al je creatieve haarvaten). Een kindertheaterfestival dat er voor zorgt dat iedereen wat te vertellen heeft na de vakantie.